REKREASYON BÖLÜMÜ

Bölümümüz 2. Sınıf Öğrencilerinden KARGEM'e Ziyaret

24.04.2024 02:00

Bölümümüz 2. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Gözde YETİM ve Arş. Gör. Çağrı ARI'nın danışmanlığında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezini (KARGEM) ziyaret etti. KARGEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Teymur EROL, öğrencilerimize akademik kariyer danışmanlığı sağlama, kariyer planlama süreçlerinde destek olma ve iş dünyasıyla bağlantı kurma gibi konularda merkezin üstlendiği sorumluluklara ilişkin bilgiler verdi. KARGEM Merkez çalışanı Ruken EKİCİ BABA tarafından Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yerli ve milli dijital platformu olan E-insan uygulamasının tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin uygulama üzerinden yetenek kapısı ve kariyer kapısı platformlarına kaydı yapıldı.